Gips spuiten is het machinaal aanbrengen van stucwerk. Doordat mortels met een machine worden aangebracht in plaats van met de hand kan er sneller gewerkt worden, wat kostenbesparend kan werken. Zo kan een stukadoor die in een hoge ruimte aan het werk is zonder veel moeite een groter oppervlak bereiken doordat er aan de gipsspuitmachine een lange slang gekoppeld is. Uw stucwerk wordt dus razendsnel geregeld en deze methode is een ideale werkwijze bij grotere oppervlakten.

Tilstra Afbouw: Gespecialiseerd in gips spuiten

Voor kleine oppervlakten is deze methode minder geschikt. Het werken met een machine brengt extra werkzaamheden met zich mee en bij het stuken van kleine oppervlaktes is het vaak voordeliger om voor traditioneel stucwerk te kiezen. Tilstra Afbouw werkt zowel machinaal als traditioneel en in nauw overleg met u bekijken wij welke werkwijze het meest efficiënt is, het mooiste resultaat oplevert en het beste past bij uw budget.

Enkele voorbeelden:

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een offerte?

Misschien heeft u na het lezen van deze pagina een vraag of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Klikt u dan op de button en vul het contactformulier in, wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw vraag reageren.