De nieuwste trend in stucwerk is betonlook. De naam zegt het natuurlijk al, het is stucwerk met de uitstraling van beton. Het heeft een robuust en industrieel karakter, maar door de strakke afwerking en het spelen met kleuren en overgangen ook zeer modern. Kortom een unieke vorm van wand- en vloerafwerking

Betonlook badkamer

Uw badkamer voorzien van een betonlook effect? Dat kan! Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een betonlook in uw badkamer. Geef de wanden en/of vloer in uw badkamer een unieke uitstraling. Betonlook is de nieuwste trend in de aankleding van badkamers.

De voordelen van betonlook stucwerk

Doordat betonlook muren erg hard zijn, kunnen ze goed tegen een stootje. Hierdoor zal het stucwerk minder snel afbrokkelen of beschadigen. Omdat betonlook stucwerk waterdicht en niet schimmel- of bacteriegevoelig is, is het ook uitermate geschikt voor in uw badkamer of keuken. Een prima alternatief voor tegels! Vraagt u zich af of de kleur wel bij uw inrichting past? Er is veel mogelijk op het gebied van kleur. De betonlook stucwerk afwerking is namelijk in diverse kleuren te verkrijgen. Hierdoor is er vaak een kleur te vinden die bij u past. Daarbij is het ook nog eens kleurvast.

Volop inspiratie voor betonlook stucwerk

Wilt u uw muren of wanden laten stucen in betonlook? Betonlook stucwerk is vandaag de dag erg populair. En dat is niet zo gek, want het oogt industrieel en tegelijkertijd ook warm. Het is stijlvol en onderscheidend met een mooi en strak resultaat. Met betonlook stucwerk voegt u iets extra’s toe aan uw interieur en alleen al op het internet is eindeloos veel inspiratie te vinden. Bent u op zoek naar een leuk idee? Onze stukadoors hebben al veel mooie creaties gemaakt, dus inspiratie genoeg voor betonlook stucwerk. Neem voor inspiratie of persoonlijk advies gerust contact met ons op.

 

Een betonlook op de wanden en/of plafond geeft uw woning of kantoor een industriële uitstraling. In de woonkamer, maar ook badkamers of in keukens kan een uitstraling van beton erg mooi tot zijn recht komen. Combineer dit met meubels en accesoires van bijvoorbeeld steigerhout en er ontstaat een hele stoere en unieke look.

Met deze minerale wandafwerking van natuurlijke bestanddelen kunt u met een combinatie van kleur, structuur en effecten een eigen atmosfeer creëren. En dat kan overal in huis, bij u op kantoor of andere werkplekken.

Enkele voorbeelden:

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een offerte?

Misschien heeft u na het lezen van deze pagina een vraag of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Klikt u dan op de button en vul het contactformulier in, wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw vraag reageren.